Werkwijze

Elke behandeling vindt plaats volgens een vaste werkwijze, het protocol. Dit start met de meting met de biosensor. Afhankelijk van de meetresultaten wordt de behandeling direct gestart. Deze professionele werkwijze garandeert dat de therapie het meest effectief is en het meeste resultaat oplevert.

Gratis eerste intake

Weet u niet zeker of Sensi-therapie iets voor u is en of het bij u past? Of vindt u het nog wat vaag en twijfelt u aan de werking? Dan nodigen wij u graag uit voor een GRATIS eerste intake. Tijdens deze 30 minuten durende sessie vertellen wij u hoe Sensi-therapie werkt, voeren we een meting uit met de biosensor en kunnen we de behandeling bepalen.

Elke behandeling vindt plaats volgens een vaste werkwijze. Dit maakt de inzet van Sensi-therapie zeer effectief. Vaak is na 5 tot 6 behandelingen de klacht zelfs grotendeels opgelost. Een behandeling duurt ca. 60 minuten.

Gebruik naast reguliere zorg

In een aantal situaties is het soms nodig om aanvullende middelen te gebruiken zoals remedies en/of voedingssupplementen om eventuele tekorten aan te vullen. Soms is het zelfs nodig een bepaald dieet te volgen.

Sensi-therapie en de voorgeschreven aanvullende middelen kunnen prima naast reguliere zorg worden toegepast. Sensi-therapie gaat altijd uit van gebruik van natuurlijke producten welke GEEN vervanging maar ook geen belemmering zijn van het gebruik van medicatie.

Professionele behandelruimte

Behandeling vindt altijd plaats in een professionele behandelruimte. De meeste behandelingen vinden plaats met de kleding aan. Wanneer uw kind voor een behandeling komt dan mag u hier natuurlijk bij aanwezig zijn.