Deprecated: Function split() is deprecated in /home/theramiek/domains/thera-miek.nl/public_html/includes/header.php on line 22

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/theramiek/domains/thera-miek.nl/public_html/includes/header.php on line 23

Wat is Sensi-therapie?

Sensi-therapie is een nieuwe therapie gebaseerd op de wetenschap dat de meeste lichamelijke en/of psychische klachten (stoornissen) van de mens worden veroorzaakt door onbalans van bepaalde stoffen in het lichaam.

De klachten cq stoornissen kunnen heel divers zijn van aard. Denk hierbij bijv. aan: niet lekker in je vel zitten, steeds terug kerende klachten, vermoeidheid, allergieën, angst, verdriet, slaapproblemen, gepest worden, faalangst, Burn-out etc. Met sensi-therapie wordt de mens in zijn totaliteit behandeld en de onbalans hersteld. Het is uitermate geschikt voor zowel jong als oud. Zelfs baby’s en peuters zijn te behandelen. Sensi-therapie is juist een heel geschikte therapie voor de allerkleinsten omdat het een heel vriendelijke therapie is met snel resultaat.

Uitgangspunt:

Een sensi-therapeut maakt gebruik van onschuldige middelen en eenvoudige technieken. Deze zijn alle in de praktijk bewezen. Uitgangspunt is dat de cliënt beter dan wie ook weet wat hem/haar mankeert. De therapeut zal gebruik maken van een biosensor om te meten welke behandeling het best bij de betreffende persoon past. Een biosensor is een fijngevoelig bio-energetisch instrument waarmee de eigen intuïtie tot objectieve beweging gemaakt kan worden.

Sensi-therapie gaat ervan uit dat het antwoordt op een probleem in de persoon zelf besloten ligt. De kunst is alleen om het juiste antwoord te vinden en daarop de therapie af te stemmen. M.a.w. : Niemand anders dan de cliënt zelf kent de beste behandeling voor zijn/haar probleem.