Wat is Sensi-therapie?

Sensi-therapie is gebaseerd op de wetenschap dat de meeste lichamelijke en/of psychische klachten van de mens worden veroorzaakt door onbalans van bepaalde stoffen in het lichaam.

Herkent u zich in één of meerdere van deze klachten: Zit je niet lekker in je vel? Heb je steeds terugkerende onverklaarbare pijntjes? Ben je (over)vermoeid? Heb je allergieën? Of ben je angstig? Voel je je verdrietig of teneergeslagen? Heb je slaapproblemen? Wordt je gepest? Heb je faalangst? Heb je een burn-out?

Al deze zaken duiden op onbalans. Met Sensi-therapie wordt de mens in zijn totaliteit behandeld en de onbalans wordt hersteld.

Theramiek:

Bij Theramiek gaan we samen aan de slag met behulp van Sensi-therapie. Er wordt gebruik gemaakt van eenvoudige technieken en producten op natuurlijke basis. De werking van Sensi-therapie is zeer effectief en wetenschappelijk bewezen. Sensi-therapie is geschikt voor zowel jong als oud, zelfs baby’s en peuters zijn goed te behandelen. Ook wanneer u medicijnen gebruikt is Sensi-therapie mogelijk.

Mieke van der Valle is de zeer ervaren en professioneel opgeleide sensi-therapeut van Thera-miek. Met behulp van een biosensor wordt tijdens de GRATIS INTAKE bepaald welke behandeling het beste bij u past! Een biosensor is een fijngevoelig bio-energetisch instrument waarmee de eigen intuïtie tot objectieve beweging gemaakt kan worden. Met Sensi-therapie worden de antwoorden op de onbalans uit de persoon zelf gehaald waardoor blokkades kunnen worden weggenomen.

Ervaart u onbalans in uw leven en weet u niet hoe dit op te lossen? Neem dan contact op met Thera-miek en zet vandaag nog de stap naar een gezond en energiek leven!